post-title Spomladanska čajanka pri Čebelicah https://vrtecribnica.si/wp-content/uploads/2022/06/tanja-in-eva.jpg 2022-07-01 12:24:43 yes no Posted by Categories: Galerija, Rdeči krak

Spomladanska čajanka pri Čebelicah

Posted by Categories: Galerija, Rdeči krak
Spomladanska čajanka pri Čebelicah

Vrtec – niso samo otroci in vzgojitelji … temveč HIŠA VESELIH, PRIJAZNIH IN NASMEJANIH LJUDI. Na njih smo se spomnili v skupini Čebelice in jih povabili na »spomladanske čajanke«. Vse je bila skrivnost, pod pretvezo smo poklicali dotično osebo po telefonu; »potrebujemo te; voda nam pušča v umivalnici, potrebujemo čistilo za okno, platno se nam je strgalo, zašiti ga je potrebno, skrivnostno vabilo spisano v uganki …« in do zadnjega trenutka ni vedela, kaj se skriva v ozadju. V sobi so odmevali zvoki glasbe in vsi smo nestrpno čakali, da se odprejo vrata.

Postregli smo jim s kavo, svežim/suhim sadjem ali piškoti ter namenili nekaj minut sproščenemu pogovoru. Tako smo jim dali vedeti, da so pomemben del naše hiše in se jim zahvalili za delo, ki ga opravljajo.

Povabljeni in udeleženi na naši spomladanski čajanki tekom pomladi so bili; hišnik Jože, čistilka Anja, perici Helena in Damjana, kuharica Nina, vzgojiteljici Tanja in Eva in ravnatelj Andraž.

Skupina Čebelice

Skip to content