post-title »Mala pozornost za veliko veselje« V Vrtcu Ribnica https://vrtecribnica.si/wp-content/uploads/2021/12/slika-Eva.jpg 2021-12-22 12:46:35 yes no Posted by Categories: Galerija, Vrtec

»Mala pozornost za veliko veselje« V Vrtcu Ribnica

Posted by Categories: Galerija, Vrtec
»Mala pozornost za veliko veselje« V Vrtcu Ribnica

Mesec december je čas, ko na plano iz naših src privre veselje, radost, majhne pozornosti in pa želje, za katere želimo, da se nam v prihajajočem letu uresničijo.

Vse to pa smo v Vrtcu Ribnica želeli podariti tudi starostnikom iz DSO ter varovancem iz VDC Ribnica. Verjamemo namreč, da sta topla beseda, izrečena iz srca ter občutek, da nekdo misli na nas, vredna več kot veliko drago darilo. Zato smo tudi v letošnjem šolskem letu izvedli projekt »Mala pozornost za veliko veselje«, kjer smo zbirali ročno izdelane voščilnice ter z njimi starostnikom iz DSO in varovancem iz VDC Ribnica polepšali te praznične decembrske dni. S pomočjo staršev, otrok in delavcev vrtca smo tako zbrali 240 voščilnic, vanje zapisali lepe misli in želje ter jih odnesli v DSO in VDC Ribnica.

Vsem skupaj se iz srca zahvaljujem za sodelovanje, podporo in pomoč, da smo projekt uspešno izpeljali do konca in tako razveselili marsikatero žalostno in osamljeno srce. Naj bo prihajajoče leto dobro, lepo in zdravo, prazniki pa mirni in veseli za vse.

Zapisala: Eva Klančar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skip to content