post-title Dan v športnem parku https://vrtecribnica.si/wp-content/uploads/2023/05/received_789388865925339.jpeg 2023-05-30 07:21:12 yes no Posted by Categories: Galerija, Modri krak

Dan v športnem parku

Posted by Categories: Galerija, Modri krak
Dan v športnem parku

V sklopu projekta Turizem v vrtcu, sem se povezala z vzgojiteljico Petro Arko iz skupine Zajčki iz vrtca Sodražica. Glede na to, da imamo v Ribnici novi športni park, je bila ideja, da skupaj izvedemo gibalno uro, prav v športnem parku.

26.4.2023 smo izvedli skupno druženje, na skupni gibalni uri se nam je pridružila tudi skupina Želvice. Namen gibalne ure je bil osvajanje atletskih elementov ter navezovanje stika z novimi prijatelji. Vse pripravljene dejavnosti so otroke zanimale, v njih so aktivno sodelovali. Najbolj pa jih je zanimal nov prostor – športni park. Otrokom smo po gibalnih izzivih omogočile prosto igro, kjer so prevladovale igre lovljenja ter domišljijska igra s športnimi pripomočki.

Vesele in zadovoljne smo, da smo srečanje realizirale, kajti nasmejani in zadovoljni obrazi otrok, so bili naše največje zadovoljstvo.

Pripravila: Maja Turk, dipl. vzg.

Skip to content