post-title Sončkov tek https://vrtecribnica.si/wp-content/uploads/2023/09/IMG_2598.jpg 2023-09-29 07:14:03 yes no Posted by Categories: Galerija, Vrtec

Sončkov tek

Posted by Categories: Galerija, Vrtec
Sončkov tek

V torek, 26. 9.2023, je na krožnem parkirišču potekal SONČKOV TEK za naše najmlajše otroke stare od 2-3 let. Otroci so se prvič srečali s tekom po progi, se orientirali med označbami, navijali in se nasmejanih ust vrnili v cilj, kjer so prejeli svojo prvo vrtčevsko medaljo.
V sredo, 27.9.2023, pa je bil zunaj res lep sončen dan. Kot nalašč za izvedbo SONČKOVEGA TEKA, ki se izvaja pod okriljem projekta MALI SONČEK.
Z otroki starosti od 3-6 let smo se dobili v športnem parku, kjer je bilo vse nared za pravo športno tekmovanje. Le da cilj ni bil priti prvi do konca proge, ampak uspešno preteči tekaški krog.
Za začetek smo poslušali slovensko himno-Zdravljico, nato smo se z vajami ogreli in se po skupinah podali na štartno črto. Ostali smo iz tribun športno navijali in vse tekače nagradili z bučnim aplavzem. Na koncu je sledila podelitev medalj in ples ob naši himni MALEGA SONČKA.
Vsi zadovoljni, ponosni in čisto malo utrujeni smo se podali nazaj v vrtec. Bravo vsem tekačem in naj športni duh za vedno ostane v vaših srcih.

Eva Podgorelec, vzgojiteljica

Skip to content