post-title Skladu Vrtca Ribnica lahko podarite 0,3% dohodnine 2022-12-01 13:42:44 yes no Posted by Categories: Novice

Skladu Vrtca Ribnica lahko podarite 0,3% dohodnine

Posted by Categories: Novice

V našem vrtcu že več let deluje Sklad Vrtca Ribnica, ki je namenjen pomoči socialno ogroženim otrokom in sofinanciranju dejavnosti, ki še dodatno obogatijo in popestrijo vrtčevsko življenje prav vsakega otroka (izvedba plavalnega tečaja, izvedba programa Kolesarčki, predstave, izleti, prevozi in še marsikaj).

Letos lahko prvič Skladu Vrtca Ribnica podarite 0,3 % dohodnine.

0,3 % dohodnine lahko skladu našega vrtca podari prav vsak prebivalec Slovenije, ki prejema kakršenkoli osebni prejemek (npr. plača, socialno nadomestilo…) ne glede na to ali dohodnino doplača ali dobi vračilo. Donacija dela dohodnine ne vpliva na višino vašega vračila ali doplačila dohodnine, kar pomeni, da z namenitvijo donacije od dohodnine niste v ničemer prikrajšani, ta znesek gre drugače avtomatično v proračun RS.

0,3 % dohodnine lahko skladu vrtca podarite zelo enostavno z nekaj hitrimi kliki oz. izpolnitvijo obrazca, če pa ste del dohodnine že namenili drugi organizaciji, lahko sedaj vašo izbiro tudi spremenite (kot veljavna šteje zadnja vloga, ki jo oddate).

Del dohodnine nam lahko namenite na naslednje preproste načine:

do 31. 12. 2022 elektronsko preko E-davkov (davčna številka Vrtca Ribnica: 57441138)
natisnete OBRAZEC (dobite ga tudi pri vzgojiteljicah) in ga izpolnjenega do 23. 12. 2022 vrnete v skupino vašega otroka, v tajništvo vrtca, pošljete po pošti na: Vrtec Ribnica, Majnikova    ulica 3, 1310 Ribnica oziroma osebno ali po pošti donacijo uredite pri pristojnem finančnem uradu.

Za vašo donacijo smo vam iskreno hvaležni.

Skip to content